Bedrijven

Massages voor bedrijven

Bedrijven willen niets liever dan gezonde en gemotiveerde medewerkers. Medewerkers die én de bedrijfsdoelen realiseren én kosten besparen door een laag ziekteverzuim. Als werkgever kan je hier deels zelf een rol bij spelen. Zorg bijvoorbeeld voor de juiste werkomstandigheden, zoals een goed afgestelde werkplek. Ook werken preventieve massages om fysieke klachten te voorkomen.

Bij HM Sportmassage kan je terecht voor zowel behandelingen bij bestaande klachten als voor preventieve massages.

Goede werkhouding voorkomt klachten

In mijn praktijk zie ik een groeiend aantal klanten met nek- en schouderklachten. Vaak veroorzaakt door een verkeerd ingerichte werkplek en/of verkeerde werkhouding. Zeker nu met het vele thuiswerken, wordt er vaak langer en intensiever gewerkt. Daarnaast is het ‘loopje’ naar je collega, printer of koffieapparaat weggevallen. En regelmatig komt het voor dat mensen aan de keukentafel werken met een verkeerde afstelling van tafel en stoel.

Maar niet alleen bij kantoorfuncties zie ik verkeerde houdingen en daaruit voortkomende klachten. HM Sportmassage helpt ook bij medewerkers in fysiek zware beroepen zoals de bouw, hoveniers, transport of verpleging.

Praktijkvoorbeeld

Een mooi voorbeeld uit mijn praktijk. Onlangs kwam een vrachtwagenchauffeur met problemen aan zijn nek en schouders bij HM Sportmassage terecht. Hij kon niet goed over zijn schouder kijken. Het zat behoorlijk vast en deed veel pijn. Hoofdpijn- en nekklachten waren het gevolg. Als vrachtwagenchauffeur is dat niet alleen vervelend. Het is ook gevaarlijk als je een trailer van 35 ton bestuurt. Door massagetechnieken afgestemd op zijn klachten is hij nu klachtenvrij en maakt hij weer heel wat veilige kilometers.

Op locatie

Als werkgever kan je contact met mij opnemen om te kijken wat HM Sportmassage voor jou en je werknemers kan betekenen. Zo kan ik bijvoorbeeld met een speciale mobiele massagestoel langs komen op locatie. Ook kunnen we samen een plan maken om jouw medewerkers vitaal te houden.

Klinkt dit alles interessant  voor jouw bedrijf?
Maak dan een afspraak met HM Sportmassage voor een kennismaking en programma op maat.

Tijdens de coronatijd kijken we samen wat er mogelijk is bij jullie op kantoor of in mijn eigen praktijkruimte.