Stoelmassage

Wil je als werkgever de productiviteit en vitaliteit van werknemers op peil houden? HM Sportmassage komt graag uitgerust met massagestoel langs op locatie. Met een relatief eenvoudige, maar zeer effectieve massage kan ik de gezondheid, fitheid en daarmee productiviteit van jouw werknemers verbeteren.

Tijdens de massage krijgen specifieke spanningspunten extra aandacht. Denk hierbij aan de armen en nek bij werknemers die veel achter de computer zitten. Of juist aan de rug bij werknemers die veel fysieke inspanning leveren. 

Mijn massages geven de werknemers meer energie, leiden tot minder ziekteverzuim en zijn bovendien fiscaal aftrekbaar.

Wanneer een stoelmassage?

Uit ervaring weet ik dat de meeste werknemers vooral vanwege één of meerdere gezondheidsklachten graag een stoelmassage willen. Slechts 11% zegt uitsluitend deel te nemen voor de algemene ontspanning. De meest voorkomende klachten die ik tegen kom zijn nek-, schouder- en rugklachten. In mindere mate gevolgd door spanningsklachten.

Effectiviteit van de stoelmassages

De effectiviteit van de stoelmassages wordt door de deelnemers hoog gewaardeerd. Van de bedrijfsmedewerkers die van mij een stoelmassage hebben gehad geeft 79% aan dat eventuele klachten zijn verminderd en 58% zegt minder te verzuimen. Van de ondervraagden voelde 97% zich meer ontspannen en 89% is van mening dat de stoelmassages een positieve bijdrage leveren aan de werkprestaties.

Is een stoelmassage wat voor jouw bedrijf?
Gun jij je werknemers in deze tijd van het vele thuiswerken een helende massage?
Maak dan een afspraak met HM Sportmassage voor invulling en kennismaking.

Tijdens de coronatijd kijken we samen wat er mogelijk is bij jullie op kantoor of in mijn eigen praktijkruimte.