Topsport

Als voormalig topsporter ken ik als geen ander de gevoelige balans tussen prestatie en lichaam, tussen belasting en belastbaarheid. Ik weet wat een gezond lichaam betekent voor een topsporter. Mijn massagetechnieken zorgen voor optimaal herstel van het lichaam en voor verbetering van de sportprestaties. 

Sportmanipulatie

Een topsporter moet gefocust zijn op het leveren van een topprestatie. Dat is het enige dat telt. Dat betekent dat de spieren en de pezen, net als de rest van je lichaam, in optimale conditie moeten zijn. Daarvoor heb je een topsportmasseur nodig. 

De combinatie van mijn achtergrond als voormalig topsporter met mijn massagetechnieken zorgt ervoor dat HM Sportmassage iedere topsporter van de juiste massage kan voorzien om net dat beetje extra te kunnen presenteren.

Behandeling van een blessure

Aan spieren is al te voelen hoe zij ‘ervoor staan’. Het lichaam is niet, of niet goed hersteld. Het gaat altijd om de keten in het lichaam. De pijn in de nek bijvoorbeeld kan met de rug, zelfs met de kuiten te maken hebben. Een blessure vraagt altijd extra zorg. Ik weet wat het voor een topsporter is om alles uit je lijf te halen, om de pijn van het afzien te voelen, maar ook de euforie van de prestatie te ervaren. En ik weet wat het voor een topsporter betekent om geblesseerd te zijn. Niet trainen is geen optie!

Mijn massages leiden tot optimaal herstel in een zo kort mogelijke tijd. Tijdens mijn behandeling zoeken we samen naar mogelijkheden om met andere bewegingen en aangepaste trainingen optimaal in conditie te blijven zonder een beroep te doen op bepaalde spieren of spiergroepen die tijdelijk ontzien moeten worden.

Zo houd jij je lijf in optimale conditie en werken we samen toe naar een goed herstel!