Sportmanipulatie_HM

Nieuws uit mijn vakgebied

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Daarom volg ik regelmatig trainingen en cursussen:

Cursus Orthopedische Revalidatie bij Fysio Physics (najaar 2019)

Over de 4xT Methode©: testen, triggeren, tapen en trainen. Deze behandelmethode helpt bij vrijwel alle orthopedische gewrichtsklachten aan rug, nek, elleboog, schouder, knie en enkel. Uitgangspunt is de functionele samenhang tussen gewrichten, spieren en fascia (bindweefsel). Voorbeeld: bij een tenniselleboog wordt niet alleen het scharnier beoordeeld, maar de hele arm van pols tot schouder.

Training Sportmanipulatie bij Arthur Mulder, fysiotherapeut en chiropractor (februari 2020)

Sportmanipulatie is een behandelmethode die zich bezig houdt met diagnose, behandeling en preventie van klachten aan het bewegingsapparaat, met name de wervelkolom en gewrichten. Zo heb ik afgelopen weekend de nek en schouder van een klant vrij gezet, waardoor hij nu weer over zijn schouder kan kijken. Wel zo handig voor een vrachtwagenchauffeur.  

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Mail naar hans@hmsportmassage.nl