Topsport_Wielrennen

Topsporters

Hans Metselaar, initiatiefnemer van HM Sportmassage, is zelf voormalig topsporter. Hij kent als geen ander de gevoelige balans tussen prestatie en lichaam, tussen belasting en belastbaarheid. Hij weet wat een gezond lichaam betekent voor een topsporter.

Topsport vereist optimale begeleiding!

Zijn massagetechnieken zorgen voor optimaal herstel van het lichaam en voor verbetering van de sportprestaties. De stuwende kracht achter HM Sportmassage weet óók wat het voor een topsporter betekent om geblesseerd te zijn. Niet trainen is geen optie! De massages van Hans Metselaar leiden tot optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd. Voor de herstelperiode kent hij voldoende uitdagende alternatieven om lijf en conditie verder in optimale conditie te houden.

Bij HM Sportmassage is de topsportbeoefenaar
in vertrouwde handen!

Maar ook de recreatieve sporter kan uitstekend bij HM Sportmassage terecht.

Quote klant: “Vind het altijd prettig om naar je toe te gaan als ik een blessure heb, omdat ik zeker weet dat ik goed en objectief wordt geholpen. Zelfs als je me moet doorverwijzen naar een specialist, zoals je bij mij hebt gedaan. Dit doe je omdat je wilt helpen het probleem op te lossen.”

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Mail naar hans@hmsportmassage.nl